dijous, 18 d’abril de 2013

#elsarróJa s'ha apuntat en algun tuit "a #elsarró més que una bossa amb un crostó de pa, hi trobareu altres productes locals, ciència, història, poesia, emprenedoria, teatre, i més!" i això en un ambient de tertúlia mentre anem sopant. Jo sóc @montsebarniol.

Sovint (uns més que d'altres), anem a jornades, presentacions, congressos o altres esdeveniments on parlen d'una temàtica concreta, amb persones especialitzades, amb expertesa del tema que expliquen, i sovint ens quedem amb les ganes de poder apropar-nos una mica i esbrinar-ne algun detall. O a vegades ens agradaria preguntar alguna cosa concreta fruit de la nostra curiositat.

Cert és que moltes coses estan canviant, i potser també una d'elles és la manera que accedim al coneixement o fins i tot com decidim passar el nostre temps d'oci. #elsarró és una proposta que combina aquests dos aspectes, i els posa al voltant d'una taula per fer-ho en un entorn distès i curiós i,amb ganes de passar-s'ho bé.

Res es mou sol, i això no n'és una excepció, busqueu #LluçanèsActiu i mireu qui ho belluga, i si voleu més informació escribiu a llucanesactiu@gmail.com

El primer sarró es farà a la Fonda d'Alpens i el convidat és Pep Palau @peppalau té un blog que es diu "Utòpic" el divendres 26 d'abril a les 9 del vespre. Si us agrada la idea, apunteu-vos!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada